Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Olvasói levél

2009.07.16

Gyógyítható –e a rák természetes módszerekkel?

 A természetes gyógyítás- az onkológiai beavatkozásokkal összehangolva - kínál megfelelő hatékonysággal működőkiegészítő  rákellenes gyógymódokat .A gyógyítási koncepció alapelve a sejtek normális szaporodási viszonyainak az apoptózisnak ,a programozott sejthalál feltételeinek a helyreállítása természetes eszközökkel.A gyógyítás elemei :egészséges táplálkozási rendszer helyreállítása ,sok gyökfogó étel rendszeres felvétele ,természetes vitamin és nyomelem (főleg szelén) biztosítása.A pszichés tényezők oldása ,a stresszmentes életmód kialakítása .

A rákkeltő hatású anyagok kerülése és a szervezetben felgyülemlett mérgező ,toxikus hatású anyagok kivezetése .A direkt gyógyítási folyamat arra irányul,hogy megszüntesse a szervezet „elsavasodását”,biztosítsa az oxigénhiányos állapot felszámolását ,helyreállítsa az immunrendszer aktív tevékenységét .Az egyik gyógyítási koncepció alapját egy trópusi eredetű teakeverék fogyasztása nagyadagú C-vitamin kiegészítéssel jelenti.A legujabb vizsgálatokból azonban  kiderült,hogy a C-vitamin terápiás adagban történő alkalmazása nem segíti a gyógyulást. Saját módszerem a rák időben történő felfedezésén és a klasszikus orvosi gyógyítási módszerek  homeopátiás készítményekkel való támogatásán  nyugszik.A Voll diagnosztika ugyanis lehetővé teszi a rák  kezdeti ,úgynevezett prekarcinómás fázisban való kimutatását ,amikor a kezelés sikere sokkal nagyobb lehet.


 

 

 

 

 

 

 

 Segítség rákos a párom.Mitől kaphatta ?

A rák kialakulása hosszú folyamat következménye . Létrejöttében genetikai okok ,kedvezőtlen környezeti hatások (természetellenes táplálkozás ,környezeti terhelések tartós stressz hatás,hiányos étkezés ,pszichés terhelések ,alkohol,nikotin ,drog fogyasztása) ,kémiai-,sugár-,mérgező anyagok hatása , agresszív szabad gyökök befolyása ,a szervezet igényeivel ellentétes táplálkozási szokások ,agyonsütött ,füstölt táplálék felvétele,többször használt étolaj alkalmazása járulnak hozzá.

Komoly szerepet játszik a rákos folyamat megindulásában a tartós feloldhatatlan lelki terhelés: munkahely elvesztése ,kilátástalanság ,főnöki atrocitások ,hátrányos helyzetből fakadó  depresszíós állapot ,amely a genetikai tényezőkre rárakódva felőrli a szervezet tartalékait ,kimeríti az immunrendszert amely nem képes megbírkózni a keletkező atipusos burjánzó sejtek tömegével .A  rákos folyamatot az váltja ki ,hogy genetikai hiba következik be  a sejtekben és  emiatt nem megy végbe  be az úgynevezett "programozott sejthalál „ és a sejtek nem pusztulnak el „túlélőkké” válnak és túlszaporodnak .A rák keletkezésében egyes- ma már bizonyított esetekben- vírusos fertőzés is szerepet játszhat (méhrák keletkezése humán papilóma vírus fertőzés miatt).

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

lifetime30@gmail.com

(Jolán, 2013.05.09 14:30)

Tisztel uram!
A bátyámnak GLOBASTOMA MULTIFORME rákja van.
Az orvosok szerint már csak hetei vannak.
Szeretném meg tudni,hogy lehet e még segiteni rajta,38 éves,és a tavaj ápri.fedezték fel.2-szer müttoték, kemoterápiát is kapott,de semmire nem reagált.Már 4-lett,a daganat.A bal szeme hátánál van.
Kérem szépen segitsen!koszonom

denisza100@citromail.hu

(denisza molnarova, 2011.03.03 14:00)

jonapot kivanok szeretnek ontol segitseget kerni . 25 eves vagyok van 1 kiss fiam 7 eves . es en sajnos beteg lettem mar 6 eveve hogy a testem televan daganatok val mar volttam vele bestercen .volt a combomban egy nagy csomo elkezdett be kekedni a labam dagadozni stb .ammint kivettek onnan sajnos .belement a mellem be es mar eleg nagy . 7 holnapja hogy hollandiaban vettek b elole mintat . de sajna az oldalmban is ottvan mar elkezdett dagadozni .a az oldalam most faj rola .en mar nem tudom mitt tegyek ezrt fordultam onhoz . es az egesz testemet mar meg lepte mar minden hol ott van .amiit kivettek mintat azt montak hogy jo indulatu de hoyg ez szazbol az egyy . nagyon gyenge vagyok benne belso laz . hanyingerek es stb . kosszonom a megertest addig is viszlat deni

galnecsamango65@freemail.hu

(Gálné Csamangó Mária, 2011.01.14 17:49)

Tisztelt uram.
A férjem 2.5 évig szenvedett gégerákban és nov. 23.án meghalt.Közben édesapámnál áttétes tüdőrákot diagnosztizáltak most fogja felvenni a 4. kemoterápiát.Az orvosok szerint nemkell felvenni mind a 6 kemot mert sikerült megállitani a daganatok növekedését,de mivel utánna olvastam hogy a nemműthető fajtájú tüdőráknak a mellékhatása az agydaganat igy szeretnék konkrétumok után érdeklődni Őntől illetve hogy Akupunktúrával tudna e neki segiteni.Válaszát várva tisztelettel Gálné Marcsi.