Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Léteznek -e daganatellenes növények ?

2009.10.02

Léteznek –e daganatellenes gyógynövények ?

A rák legyőzésére kidolgozott orvosi beavatkozások (sugárterápia ,kemoterápia ) mellett alkalmazható gyógynövények választéka igen jelentős.

Daganat megelőzésre méregtelenítő ,immunerősítő ,antioxidáns gyógynövényként ajánlhatók : az aranyvessző,az apróbojtorján ,a bíbor kasvirág ,a lestyán ,a gyömbér ,a kakukkfű ,az orbáncfű .a kínai gyógyuborka ,az orvosi ziliz ,az orvosi zsálya ,a medvehagyma,a porcsin ,a tyúkhúr ,a vérehulló fecskefű és a vörös here virág .

A felsorolt növényekből készíthetnek teát ,alkoholos cseppeket ,,illetve szárítva és porrá őrölve kapszulában is alkalmazható .Ezek alkalmazását azonban minden esetben beszélje meg a gyógyulását irányító onkológusával!

A vegyszermentesen termesztett bíbor kasvirág   az Echinacea angustifolia gyökeréből készített alkoholos cseppek  erősítik  az immunrendszert ,segítenek felismerni és elpusztítani a rákos sejteket .Ajánlott adagja napi 3X10-20 csepp . Fontos tudni ,hogy progrediáló, súlyosbodó betegségek pl. leukózis esetén nem alkalmazható .Jelentős vírusölő (antivirális) és baktérium ölő hatása van ezért influenza járvány idején a legjobb házi szer.

                     

Kép

                              Bíborlevelű  kasvirág

A szomorú emlékű csernobili katasztrófa óta tudjuk ,hogy az ott növő homoktövist fogyasztó gyermekek többsége életben maradt .A vitaminbombának  számító homoktövis bogyók nyersen fogyasztva százezreket mentett meg a biztos haláltól.

                               

                   

Kép

             

          A homoktövis termése C-vitamin bomba

Kialakult rákbetegség esetén a gyógynövények csak a rák mellékhatásait csökkentik. Föltétlenül kérjék ki a kezelőorvos véleményét !

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

3871 Méra Majus 1 ut 26 baz megye

(olexa jozsef , 2013.07.10 09:00)

hogyan lehet megalapitani hogy rakos vagyok -e vagy nem . izom gyengeseg ,izom fogyas,izadekonysag,szegycsont alatt letapadt nyalkas nyulos valadek. piros mandulak,garat, fejzugas,altalanos gyengeseg

Re: 3871 Méra Majus 1 ut 26 baz megye

(Olexa József, 2014.01.26 19:59)

Kedves Olexa Úr!
Minden kétséget kizáróan csak orvosi szűrővizsgálat segítségével lehet a rákot diagnosztizálni.Nem minden rák tipusra van megbízható szűrési eljárás.Legelterjedtebb ,de legdrágább a a tomográfiás eljárás.Különösen megbízható az u.n.PET-CT ami a szervezetben lévő gócokat a betegnek adott
különféle a szervezetre ártalmatlan vegyületek felhalmozódásából állapítanak meg képalkotó eljárásokkal.Minden kétséget kizáróan csak a szövettani vizsgálatok alapján tekintik bizonyítottnak az onkológusok,hogy rákos-e valaki vagy sem.
Üdvözlettel:DR G.T.

6000 kecskemét Gerbera utca15

(Kriminál István, 2012.09.26 14:24)

En 5 honapja kaptam gége és nyirokmirigy rákot. Akkor kiakarták venni a gégámat, és az öszses fogamat. Közveten utánna kemot és sugárterápiát akartak alkalmazni. Nem fogattam el, mivel közölték velem van még hátra 2, 3 hetem. Akkor tértem átt a természet gyogyászatra. Azota vitamin és gomba készitményt szedek. Anyira használt hogy az élet minöségem megjavult,

Re: 6000 kecskemét Gerbera utca15

(Kriminál István, 2012.09.27 20:05)

Kedves Uram!
Itt olvashatja a teákat.Ezen kívül van egy COD teakeverék ammit dr Dávid Tamkásfedezett fel és forgalmaz és nekünk is van teakúránk.Keressen fel és megbeszéljük Tel 06 20 345 1603 Dr Gere T.