Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Komplex kiegészítő természetgyógyászati kezelések II.

2008.06.18

A növényekkel való gyógyítás lehetőségeit az előzőekben már érintettem. Rákos betegeknek érdemes rendszeresen fogyasztani rákellenes hatású teákat.Van aki vérehulló fecskefüvet javasolt a betegeinek,ami bőrrák esetén külsőleg is hatásos lehet. Bőrráknál és emlőráknál hatásos lehet a körömvirág tea,amelyet külsőleg is alkalmaznak borogatásként. Érdemes kombinálni a vérehulló fecskefűvel.Beszámolók szerint az orvosi nadálytő is gyógyítólag hat a rákos betegekre. Kiemelkedő  jelentőségű a fagyöngy terápia  alkalmazása a rák leküzdésében:Mint kiegészítő kezelésmód hatékonyságát több tucat tudományos orvosi vizsgálat igazolta.A fagyöngy tea-,vagy a fagyöngy injekció kúra kivételesen hatékony beavatkozásnak számít.A fagyöngy hatóanyagai:a viszkotoxinok , proteinek, lektinek ,alkaloidok,poliszaharidok ,az arginin lúgosító hatásukkal , gátolják a sejtosztódást (citotoxikusak),oldják a tumorsejtek falát (citolitikusak),javítják a szívműködést (nagy adagban viszont kardiotoxikusak),aktivizálják a fehérvérsejt képződést,a limfokinek (interleukin,interferon) fokozzák,növelik a fájdalomcsillapító hatású béta endorfin termelését,stimulálják a csecsemőmirígyet, így növelik az immunrendszer aktivitását. Mindezek következtében javul a beteg általános állapota,az étvágya,a testtömege, helyre áll a szervezet vegetatív ritmusa, javul a vérképe,csökken a fájdalma és a tumor növekedés,az áttétképződés esélye kisebb, mérséklődik a kemoterápia és a sugárkezelés hatása,csökken  az ödémaképződés.A citosztatikumok  csontvelő károsító hatását mérsékelik a zsurlótea,a zabszalma kivonat,a tengeri alga, a gyermekláncfű és ginko levéből készült tinktúrák.A májterhelést a  Ginko bilboa és a  máriatövis mag tinktúra mérsékeli.

A rákos betegeknek speciális légzőgyakorlatokat kell elsajátítaniuk a hipoxiás (oxigénhiányos) állapot megszüntetése miatt. Meg kell tanulniuk a méregtelenítő légzést,a savtalanító légzést . Sokat kell sétálniuk a friss levegőn,rendszeresen kell szellőztetniök,ha lehet nyitott ablaknál kell aludniuk.Lefekvés előtt 15-20 jógalégzést kell végezni.Az oxigénhiányos állapotot csökkenthetik oxigénnel dúsított víz fogyasztással,vagy ebben való fürdéssel.Fel kell keresniük egy homeopátiás szakembert aki testre szabott kezeléssel méregteleníti a szervezetét,majd immúnerősítő programmal növeli,illetve helyreállítja  az ellenálló képességét,majd felerősíti a szervezetét.Tapasztalatom szerint az általam ismert komplex homeopátiás készítmények között nincs  kifejezetten rákellenes csodaszer,pusztán arra alkalmasak,hogy mérsékeljék a tumorképződési folyamatot,illetve a kemo-és sugárterápia káros hatását.Arra is alkalmasak lehetnek,hogy kivezessék a szerveztből a karcinogén anyagokat.Igéretesnek tűnik a Horváth Katalin által ajánlott egy éves sokösszetevőjű gyógytea ,az előzetes méregtelenítés .az immunerősítő kszítmények és ételek fogyasztása és az Immuntronik műszeres kezelés (Lásd komplex módszer a rák gyógyítására című anyagomat).

A fizioterápiás kezelések közül a hidroterápiás beavatkozások,a hideg-meleg váltózuhany,az elviselhetőség határáig forró, hipertermiát, túlmelegedést okozó fürdő alkalmas a kezelésre.A rákos sejtek nem viselik el a 40 fok feletti és a -50 fok alatti hőmérsékletet. Ezen alapszik a hipertermiás és a kriosebészeti gyógymód.

A rák megelőzésére és kezdeti stádiumban való kezelésére,az immunrendszer erősítésére a rendszeres ,séta, kirándulás, úszás,futás és a speciális jóga,a tajcsi,a csikung az euritmiás gyakorlatok hasznosak,mert fontos elemét képezik a gyógyulásnak.A reflexzóna masszázs hasznos kiegészítő beavatkozás lehet.Az immunerősítő beavatkozások,a vese,a máj,az emésztőrendszer zónái fontos kezelési pontok a felépüléshez.A rákos beteg kerülje el az érintkezést mindenféle vegyi anyaggal,cserélje le a teljes kozmetikum készletét gondosan készült natúr temékekre.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

fagyöngy injekció

(Racskó Tamás, 2010.08.03 11:44)

Tisztelt Uram !

Ezúton szeretnék érdeklődni, hogy hol lehet hozzájutni fagyöngy injekcióhoz és hol foglalkoznak ezzel a fajta injekciós kezeléssel. kérem legyen szíves tájékoztatni . e-mail címem : racskotamas@t-online.hu

Re: fagyöngy injekció

(Pál Ilona, 2016.05.25 22:02)

Jobb oldali mellrákra műtöttek 2013-ban, áttétek 1. a combcsontban (jobb oldaliban), 2. jobb odali bordákban. Van - e segítség?
Szlovákiából vagyok, Štúrovo/Párkányból, Eszterrgommal szemben a Duna másik oldalán.Hogy juthatok a gyógyteához és az injekcióhoz? 1 - 1 kúrát megrendelnék mindkettőből. Ki tudná biztosítani a kezelést, városunkhoz közeli szakember pl. Esztergomban, Dorogon, Bp. -n. E-mail cím : prekladam@prekladam.sk

Re: Re: fagyöngy injekció

(Kosik Mihály, 2016.06.20 10:49)

Injekciós kezelés után érdeklődőm.Köszönettel zatepus@citromail.hu

Re: Re: fagyöngy injekció

(jakab Mária Magdolna, 2017.02.02 12:50)

Héviz környéken keresek valakit aki Fagyöngy Terápiás kezelést végez.
Elöre is köszönöm szivélyes üdvözlet Jakab Mária Magdolna
Email cimem : mmsonne10@gmail.com

Re: Re: Re: fagyöngy injekció

(Kolozsvari Albert, 2019.02.10 09:25)

Szép jó napot!Érdeklődni szeretnék fagyöngy tea-,vagy a fagyöngy injekciót hogyan tudnám megrendelni,válaszát előre is köszönöm.

1117,Bp. Október 23..-a u.23

(Vadkerti Lórántné, 2010.09.28 17:51)

Szeretném megtudni, hogy hol végeznek fagyöngy
inj. kezelést. Nagyon nagy szükségem lenne rá.
Kérem válaszoljanak- KÖSZÖNETTEL Vadkertiné
e-mail cimem.rockymami@citromail.hu


Re: 1117,Bp. Október 23..-a u.23

(Racskó Tamás, 2011.06.03 21:56)

A válaszom Fábián Erikáéval megegyező

Re: 1117,Bp. Október 23..-a u.23

(Vadkert Lórántné, 2011.06.03 21:58)

A válaszom Fábián Erikával megegyező

3573 Sajópetri, Szabadság u.18

(Kácsor Anna, 2010.10.04 16:13)

Tisztelt Uram!
Kérem, hogy a fagyöngy injekció beszerzésének lehetőségéről és az orvosi felügyelet megoldásáról mielőbb tájékoztatni szíveskadjen. Köszönettel:
Kácsor Anna

Re: 3573 Sajópetri, Szabadság u.18

(Kácsor Anna , 2011.06.03 21:54)

A válaszom Fábián Erikáéval megegyező

Siófok

(Fábián Erika , 2010.11.16 15:21)

Tisztelt Címzett!

Ezúton szeretnék érdeklődni, hogy hol lehet hozzájutni fagyöngy injekcióhoz és hol foglalkoznak ezzel a fajta injekciós kezeléssel. kérem legyen szíves tájékoztatni . e-mail címem : afiri@freemail.hu

Szarvas

(Klimaj Ilona, 2011.06.03 16:20)

Re: Siófok

(Fábián Erika, 2011.06.03 21:52)

Fagyöngy injekcióval dr Jakab Tibor antropozfus orvos tel:06 70 200 9902
és dr Ábrahám Lajosí tel:06 20 332 0081 foglalkoznak